• Havuz Ölçüleri : 4 m, 10 m, 1.50 cm
  • 4 Kişilik
  • 2 Banyo
  • 2 Yatak Odası
  • Özel Havuz

Villa Anemon 4

Kalkan ₺5.000,00 / başlayan fiyatlarla
  • Öne Çıkan Özelikler
  • Kapalı Isıtmalı Havuzlu,Jakuzili Villa
  • Havuz Ölçüleri
  • En: 4 m, Boy: 10 m, Derinlik: 1.50 cm
  • Minimum Kiralama Süresi
  • 3 Gece

Villa Anemon 4, Kalkan Akbel bölgesinde yer alan 2 yatak odalı muhafazakar aile ve balayı villasıdır. Villamızın içerisindeki kapalı ısıtmalı havuz sayesinde kış aylarında da kiralama yapmak mümkündür. Villamızda eğlenceli ve keyifli vakitler geçirmeniz için çift kişilik jakuzi bulunmaktadır. Muhteşem bir tatil için modern ve konforlu şekilde dizayn edilmiş villamız siz değerli müşterilerimizi beklemektedir.NOT 1 ) Havuz ısıtması günlük ekstra 1.000 TL karşılığında aktif edilmektedir.NOT 2 ) Villanın son 200 metresinde dik rampa bulunmaktadır.Isıtmalı Havuz Ölçüleri: En 3.5 mt boy 4  mt derinlik 1.40 cmYatak Odaları1. Yatak...

Villa Anemon 4, Kalkan Akbel bölgesinde yer alan 2 yatak odalı muhafazakar aile ve balayı villasıdır. Villamızın içerisindeki kapalı ısıtmalı havuz sayesinde kış aylarında da kiralama yapmak mümkündür. Villamızda eğlenceli ve keyifli vakitler geçirmeniz için çift kişilik jakuzi bulunmaktadır. Muhteşem bir tatil için modern ve konforlu şekilde dizayn edilmiş villamız siz değerli müşterilerimizi beklemektedir.

NOT 1 ) Havuz ısıtması günlük ekstra 1.000 TL karşılığında aktif edilmektedir.

NOT 2 ) Villanın son 200 metresinde dik rampa bulunmaktadır.

Isıtmalı Havuz Ölçüleri: En 3.5 mt boy 4  mt derinlik 1.40 cm

Yatak Odaları

1. Yatak Odası : Çift kişilik yatak, klima, komodin, jakuzi, makyaj masası, banyo ve lavabo bulunmaktadır.

2. Yatak Odası : 2 adet tek kişilik yatak, komodin, klima, makyaj masası, banyo ve lavabo bulunmaktadır.

Salon :  Villa salonunda oturma grubu, TV, internet, klima,  sehpa bulunmaktadır.

Mutfak : Yemek masası, buzdolabı, çamaşır makinesi, fırın, 4’lü ocak, elektrikli su ısıtıcısı, çatal-bıçak takımı, tencere-tava takımı, bulaşık makinesi bulunmaktadır.

Havuz ve Bahçe : Özel yüzme havuzu, barbekü, salıncak, oturma alanı, şezlong, şemsiye bulunmaktadır. Villamızın havuz terası muhafazakar olup dışarıdan gözükmemektedir.

Temizlik ve Bakım : Villa size temiz teslim edilmeden önce temizlik yapılır ve siz tatilinizi yaparken ve haftada 1 defa temizlik işleriniz halledilir. Böylece siz tatilinizin tadını çıkartırken temizlikle uğraşmak zorunda kalmazsınız. Ekstra temizlik isteğiniz takdirde villanızın temizliğinden sorumlu personellerimiz tarafından temizlik, yeni çarşaf, yastık kılıfı ve daha birçok hizmet personellerimiz tarafından ücrete tabi olarak halledilir.

Doğa içerisinde harika konuma sahip olan villalarımızda ilaçlar düzenli olarak yapılır ve tatiliniz böcekler tarafından bölünme ihtimali en aza indirilir ama size %100 böcek görmeme garantisi veremiyoruz çünkü villalarımız doğada bulunuyor olup bu tarz durumlar yaşanabiliyor.

Depozito : Tatiliniz başlamadan önceki son adım olarak sizden depozito alınmaktadır. Herhangi bir hasar sonucunda kırık ve kayıp gibi problemler olmadığı taktirde villadan ayrılıştan 10 dakika önce villa/apart kontrol edilip herhangi bir sorun görünmediği takdirde depozito sizlere geri verilmektedir.

Bütün villa çeşitlerimiz için villalara ilk gün giriş saati öğleden sonra 16.00, tatilinizin sonunda ise villadan ayrılma saatiniz ise sabah 10.00’dur. Aradaki zaman diliminde hijyen için gerekli temizlik yapıldığından dolayı villaya giriş saatinizden erken gelme durumlarında sizlere yardımcı olamayacağımızı belirtmek durumundayız. Bu yüzden sizden ricamız villaya giriş ve çıkış saatlerinize dikkat etmeniz.

Havuz etrafı korunaklı villalarımızda %100 görünmememe garantisi vermemekteyiz bu villalarımızda her zaman %5 sakınma payı mevcuttur.

Kalkan; coğrafi yapısı bakımından, yamaç üzerine kurulmuş bir yerleşim yeridir. Kalkan ve çevresindeki köylerde bulunan tüm yazlıklarımıza ulaşmak için, yokuş yukarı çıkılmaktadır.

Şirketimiz ödemelerini kurumsal banka hesabına EFT/Havale/Swift yada online kredi kartı ödemesi yolu ile almaktadır.

Uygunluk
Müsait değil Onay bekliyor Giriş Çıkış
Fiyatlandırma
  • Hasar Depozitosu: ₺5000
₺6.000,00 / gecelik
₺42.000,00 / haftalık
₺5.000,00 / gecelik
₺35.000,00 / haftalık
₺6.000,00 / gecelik
₺42.000,00 / haftalık
₺7.500,00 / gecelik
₺52.500,00 / haftalık
₺10.500,00 / gecelik
₺73.500,00 / haftalık
₺9.000,00 / gecelik
₺63.000,00 / haftalık
₺10.500,00 / gecelik
₺73.500,00 / haftalık
₺12.500,00 / gecelik
₺87.500,00 / haftalık
₺14.250,00 / gecelik
₺99.750,00 / haftalık
₺12.500,00 / gecelik
₺87.500,00 / haftalık
₺10.500,00 / gecelik
₺73.500,00 / haftalık
₺8.500,00 / gecelik
₺59.500,00 / haftalık
₺7.500,00 / gecelik
₺52.500,00 / haftalık
₺6.000,00 / gecelik
₺42.000,00 / haftalık
Özellikler
  • Klima
  • Otopark
  • Uydu
  • Jakuzi
  • Barbekü
  • Internet
  • Ütü
  • Korunaklı Havuz
  • Oda içi Banyo
  • TV / DVD
  • Kettle
  • Isıtmalı Havuz
  • Bulaşık Makinesi
  • Buzdolabı
  • Saç Kurutma
  • Bebeklere Uygun
  • Evcil Hayvanlara Uygun Değil
  • Parti Düzenlenemez
  • Sigara İçilemez
  • Çocuklara Uygun
Villa Kuralları
  • Giriş Ve Çıkış
    Giriş : 16:00 öğlenden sonra
    Çıkış : 10:00 sabah
  • Ekstralar
    Kısa konaklama ücreti : ₺3.000,00
    Hasar depozitosu : ₺5000
  • Fiyata dahil olmayanlar
    Hava alanı transferi
    Araç Kiralama
    Yemek
    Ektra temizlik
  • Fiyata dahil olanlar
    Elektrik & Su & Gaz Giderleri
    Günlük Havuz Temizliği
    Günlük Bahçe Bakımı
    Ücretsiz WiFi
    7/24 Destek
Uzaklıklar
  • Restorant
    2 km
  • Süpermarket/Market
    3 km
  • Plaj
    7 km
  • Antalya Hava Alanı
    225 km
  • Dalaman Hava Alanı
    130 km
  • Otobüs Durağı & Otogar
    5 km
  • Merkez
    5 km
  • Sağlık Merkezi
    0
Bu villaya ait herhangi bir yorum bulunmamaktadır.
Yorum Yap
₺5.000,00 / başlayan fiyatlarla
TURSAB
TURSAB En iyi fiyat garantisi!
Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı
Kültür ve Turizm Bakanlığı Belge No:07-3575
Rezervasyon Yap
Giriş ve Çıkış
Kişi
Yardıma mı ihtiyacınız var? Detaylı bilgi için aşağıdaki telefon numaralarından bize ulaşabilirsiniz.

Bu Villamız Kiralamaya Kapalıdır

7464 sayılı konutların turizm amaçlı kiralanması kanunu kapsamında bu villamız kiralamaya kapalıdır.

Dilerseniz portföyümüzdeki diğer binlerce villa arasından dilediğinizi seçebilirsiniz.

Loading...

Villa

Zirve Kördere


1 Temmuz - 31 Aralık 2025
TÜM TARİHELRDE ŞOK İNDİRİM