Villa Half Moon Two(İslamlar)

4 Kişilik
1 Banyo
1 Yatak Odası

Öne Çıkan Özellikler

Villa Half Moon Two, Doğa Manzaralı, Balayı Villası, Muhafazakar Villa

Minimum Kiralama Süresi
5 Gece

Kalkan'ın İslamlar bölgesinde bulunan villamız 2 yatak odalı 4 kişilik kapasiteye sahiptir. Genellikle balayı çiftlerimizin ve muhafazakar ailelerimizin tercihi olacaktır. 2019 yapımı olan villamız özenle dizayn edilmiş olup çift kişilik süit yatak odasında jakuzi de bulunmaktadır. Ve dışarıdan hiç bir şekilde gözükmemekte olan villamız korunaklıdır. Ayrıca kuş seslerinin verdiği coşku ve doğa manzarası ile beraber huzurlu bir tatil geçirebilirsiniz. Markete ve restorana da bir o kadar yakınlıkta olup Kalkan merkeze araç ile 15 DK sürmektedir. 

Yatak Odaları

1. Yatak Odası: Çift kişilik yatak, klima, komodin, elbise dolabı, makyaj masası, berjer, jakuzi, banyo ve tuvalet bulunmaktadır.

2. Yatak Odası: Çift kişilik yatak, klima, komodin, elbise dolabı, makyaj masası, banyo ve tuvalet bulunmaktadır.

Mutfak: Modern Amerikan mutfakta buzdolabı, bulaşık makinası, fırın, 4'lü ocak, mikrodalga fırın, kettle, tost makinası,4 kişilik yemek masası, yemek takımları, çatal ve bıçak takımları, tencere ve tava takımları, bardaklar bulunmaktadır.

Salon: Salonumuzda oturma grubu, klima, LCD TV, sehpa, uydu alıcı, şömine bulunmaktadır. Salon deniz manzaralıdır. Havuz terasına çıkış yapılabilmektedir.

Havuz ve Bahçe: Özel yüzme Havuzu korunaklı olup dışarıdan gözükmemektedir. Bahçe içerisinde şezlonglar, güneş şemsiyeleri, masa ve sandalyeler, barbekü bulunmaktadır.

Temizlik ve Bakım : Villa size temiz teslim edilir ve haftada 1 defa temizlik yapılır. Ekstra temizlik isteğiniz takdirde villamıza bakan görevliler tarafından temizlik, yeni çarşaf, yastık kılıfı vs. görevliler tarafından ücrete tabi olarak yapılır.

Depozito: Villaya girişte 2000 TL depozito alınmaktadır. Herhangi bir hasar, kırık dökük, kayıp gibi problemler olmadığı taktirde villadan ayrılıştan 10 DK önce villa/apart kontrol edilip depozito misafirimize iade edilmektedir.

Tüm villalarımıza ilk gün giriş saati öğleden sonra 16.00, en son gün villadan ayrılma saati sabah 10.00’dur. Aradaki zaman diliminde temizlik yapıldığı için Villaya/Aparta giriş saatinizden erken gelmeniz durumunda size yardımcı olamayacağımızı belirtmek isteriz. Lütfen villaya giriş ve çıkış saatlerine riayet ediniz.

Doğa içerisinde konuma sahip olan tüm villalarımızda düzenli olarak ilaçlama yapılmaktadır. Buna rağmen çevrede; kelebek, böcek, sinek vs. bulunma ihtimali vardır.

Havuzu korunaklı villalarımızda kesinlikle %100 görünmememe garantisi vermemekteyiz bu villalarımızda her zaman %5 sakınma payı mevcuttur.

Kalkan; coğrafi yapısı bakımından, yamaç üzerine kurulmuş bir yerleşim yeridir. Kalkan ve çevresindeki köylerde bulunan tüm yazlıklarımıza ulaşmak için, yokuş yukarı çıkılmaktadır

Şirketimiz ödemelerini kurumsal banka hesabına EFT/Havale/Swift yada online kredi kartı ödemesi yolu ile almaktadır.

Fiyatlandırma
Uygunluk
Özellikler
Klima
Uydu
Mikrodalga
Oda içi Banyo
Jakuzi
Barbekü
Internet
Korunaklı Havuz
Duş Kabini
Bahçe
Otopark
TV / DVD
Kettle
Ütü
Bulaşık Makinesi
Saç Kurutma
Çocuklara Uygun
Balkon
Tost
Buzdolabı
Bebeklere Uygun
Bilgilendirme
Bu villada erken rezervasyon fırsatı vardır, %20 ön ödeme ile erken rezervasyon yapabilirsin
Bu villada havale & online ödeme seçeneği açık
Villa Kuralları
Fiyata Dahil Olmayanlar
Havalimanı transferleri
Günlük kiralık araç
Fiyata Dahil Olanlar
Elektrik & Su & Gaz Giderleri
Günlük Havuz Temizliği
Giriş & Çıkış
Giriş : 16:00
Çıkış : 10:00
Yatak Odaları

1. Yatak Odası

Deneme Yatak Odası x 1
Banyolar

1. Banyo

Deneme Banyo Odası x 1
Havuzlar

1. Havuz

Özel Havuzlu 1.55 cm 8 m 4 m x 1
Yorum değerlendirmesi
5 / 5Toplam 1 yorum
Listelenen 1 misafir yorumu
Sı** Kılınçlı
28 Kasım 2019

Villa Half Moon Two

Villayı internette gördüğümüzde çok beğenmiştik ilk başlarda biraz tereddütlüydük istediğimiz gibi yada fotoğraflarda göründüğü gibi olmaması konusunda ama gittiğimiz zaman fotoğraflarda ki ile birebirdi eksiği yok fazlası var. Ulaşım biraz zor oldu yolun konumu olarak ama değdi. Bize her konuda yardımcı olan Akdeniz villama ve Muhammet beye teşekkür ederiz. Çok İlgililerdi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. :)

Benzer Kiralık Villalar

Villa Dolce DeluxeDoğa Manzaralıİslamlar

Villa Dolce Deluxe

TÜRSAB
Fiyat Sorunuz
6 Kişilik
3 Yatak Odası
3 Banyo
Uygunluk
Villa SudeDoğa Manzaralıİslamlar

Villa Sude

TÜRSAB
₺5.250/ başlayan fiyatlarla
4 Kişilik
2 Yatak Odası
2 Banyo
Uygunluk
Villa Sunset 3Doğa Manzaralıİslamlar

Villa Sunset 3

TÜRSAB
₺4.714,29/ başlayan fiyatlarla
2 Kişilik
1 Yatak Odası
1 Banyo
Uygunluk
Villa SultanDoğa Manzaralıİslamlar

Villa Sultan

TÜRSAB
Fiyat Sorunuz
6 Kişilik
3 Yatak Odası
3 Banyo
Uygunluk