- Havuz Ölçüleri : 4 m, 12 m, 1.55 cm
- 13 Kişilik
- 6 Banyo
- 6 Yatak Odası
- Özel Havuzlu
Villa Mavi Kelebek
- Öne Çıkan Özelikler
- Deniz Manzaralı,Kalabalık Ailelere Uygun
- Havuz Ölçüleri
- En: 4 m, Boy: 12 m, Derinlik: 1.55 cm
- Minimum Kiralama Süresi
- 7 Gece
Kalkan’ın gözde Kışla bölgesinde yer alan Villa Mavi Kelebek, muhteşem Kalkan Körfezi, adalar ve gün batımı manzarasıyla ultra lüks tatil deneyimi sunan özel bir konaklama seçeneğidir. 6 süit yatak odalı bu geniş villada, 12 kişiye kadar kalabalık aileler ve arkadaş grupları konforla konaklayabilir.Villanın özel ısıtmalı sonsuzluk havuzu, yılın her döneminde keyifli vakit geçirmenizi sağlar. İki yatak odasında bulunan jakuzi, misafirlere ayrıcalıklı bir rahatlama alanı sunar. Havuz terasında yer alan geniş güneşlenme alanı, açık hava yemek bölümü ve barbekü köşesiyle Akdeniz atmosferinin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.İç mekânda...
Kalkan’ın gözde Kışla bölgesinde yer alan Villa Mavi Kelebek, muhteşem Kalkan Körfezi, adalar ve gün batımı manzarasıyla ultra lüks tatil deneyimi sunan özel bir konaklama seçeneğidir. 6 süit yatak odalı bu geniş villada, 12 kişiye kadar kalabalık aileler ve arkadaş grupları konforla konaklayabilir.
Villanın özel ısıtmalı sonsuzluk havuzu, yılın her döneminde keyifli vakit geçirmenizi sağlar. İki yatak odasında bulunan jakuzi, misafirlere ayrıcalıklı bir rahatlama alanı sunar. Havuz terasında yer alan geniş güneşlenme alanı, açık hava yemek bölümü ve barbekü köşesiyle Akdeniz atmosferinin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.
İç mekânda modern ve ferah bir tasarım hâkimdir. Zemin katta geniş oturma odası, 12 kişilik yemek masası ve tam donanımlı mutfak bulunur. Eğlence sever misafirler için sinema odası, PlayStation, langırt, masa tenisi ve hava hokeyi alanı mevcuttur.
Villanın 6 odasının tamamı ebeveyn banyoludur. İki ana yatak odasında jakuzili küvet, geniş dolaplar ve makyaj masaları yer alır. Çatı katındaki süit oda, rattan oturma grubuna sahip terasıyla Kalkan’ın en etkileyici gün batımlarını izlemek için mükemmel bir konumdadır.
Villa Mavi Kelebek, konum avantajıyla da öne çıkar. Ünlü Mahal Beach Club sadece 5 dakikalık yürüyüş mesafesindedir. Kalkan merkez, plaj ve restoranlar ise 20-25 dakikalık keyifli bir yürüyüş veya 5 dakikalık sürüş mesafesindedir. Ayrıca yakındaki plaj kulüplerinden su taksisi hizmeti de sunulmaktadır.
Tüm detayların titizlikle düşünüldüğü Villa Mavi Kelebek, hem lüks donanımı hem de eşsiz manzarasıyla, misafirlerine huzur dolu, eğlenceli ve unutulmaz bir tatil fırsatı sunmaktadır.
NOT 1) 2025 - 2026 yılı STERLİN fiyatları güncellenmiştir. Rezervasyonlarda STERLİN fiyatı baz alınacaktır.
NOT 2 ) Dış havuz ısıtması günlük ekstra 70 Sterlin karşılığında aktif edilmektedir.
Yatak Odaları
1. Yatak Odası : 1 adet çift kişilik yatak, klima, komodin, elbise dolabı, makyaj masası, balkon, banyo ve tuvalet bulunmaktadır.
2. Yatak Odası : 1 adet çift kişilik yatak, klima, komodin, elbise dolabı, makyaj masası, balkon, banyo ve tuvalet bulunmaktadır.
3. Yatak Odası : 1 adet çift kişilik yatak (ayrılıp-birleşebilir.) klima, komodin, elbise dolabı, makyaj masası, balkon, banyo ve tuvalet bulunmaktadır.
4. Yatak Odası : 3 adet tek kişilik yatak, klima, komodin, elbise dolabı, makyaj masası, banyo ve tuvalet bulunmaktadır.
5. Yatak Odası : 1 adet çift kişilik yatak, klima, komodin, elbise dolabı, makyaj masası, jakuzi, balkon, banyo ve tuvalet bulunmaktadır.
6. Yatak Odası : 1 adet çift kişilik yatak, klima ,komodin, elbise dolabı, makyaj masası, jakuzi, balkon, banyo ve tuvalet bulunmaktadır.
Mutfak : Modern Amerikan mutfakta buzdolabı, bulaşık makinası, fırın, ocak, mikrodalga fırın, ekmek kızartma makinası, kettle, yemek masası, yemek takımları, çatal ve bıçak takımları, tencere ve tava takımları, bardaklar bulunmaktadır.
Salon : Salon içerisinde oturma grubu, TV, klima, sehpa bulunmaktadır. Havuz terasına çıkış yapılabilmektedir.
Havuz ve Bahçe : Havuz terasında özel yüzme havuzu, şezlonglar, güneş şemsiyesi, masa ve sandalyeler, taş barbekü bulunmaktadır.
Temizlik ve Bakım : Villa size temiz teslim edilmeden önce temizlik yapılır ve siz tatilinizi yaparken ve haftada 1 defa temizlik işleriniz halledilir. Böylece siz tatilinizin tadını çıkartırken temizlikle uğraşmak zorunda kalmazsınız. Ekstra temizlik isteğiniz takdirde villanızın temizliğinden sorumlu personellerimiz tarafından temizlik, yeni çarşaf, yastık kılıfı ve daha birçok hizmet personellerimiz tarafından ücrete tabi olarak halledilir.
Doğa içerisinde harika konuma sahip olan villalarımızda ilaçlar düzenli olarak yapılır ve tatiliniz böcekler tarafından bölünme ihtimali en aza indirilir ama size %100 böcek görmeme garantisi veremiyoruz çünkü villalarımız doğada bulunuyor olup bu tarz durumlar yaşanabiliyor.
Depozito : Tatiliniz başlamadan önceki son adım olarak sizden depozito alınmaktadır. Herhangi bir hasar sonucunda kırık ve kayıp gibi problemler olmadığı taktirde villadan ayrılıştan 10 dakika önce villa/apart kontrol edilip herhangi bir sorun görünmediği takdirde depozito sizlere geri verilmektedir.
Bütün villa çeşitlerimiz için villalara ilk gün giriş saati öğleden sonra 16.00, tatilinizin sonunda ise villadan ayrılma saatiniz ise sabah 10.00’dur. Aradaki zaman diliminde hijyen için gerekli temizlik yapıldığından dolayı villaya giriş saatinizden erken gelme durumlarında sizlere yardımcı olamayacağımızı belirtmek durumundayız. Bu yüzden sizden ricamız villaya giriş ve çıkış saatlerinize dikkat etmeniz.
Havuz etrafı korunaklı villalarımızda %100 görünmememe garantisi vermemekteyiz bu villalarımızda her zaman %5 sakınma payı mevcuttur.
Kalkan; coğrafi yapısı bakımından, yamaç üzerine kurulmuş bir yerleşim yeridir. Kalkan ve çevresindeki köylerde bulunan tüm yazlıklarımıza ulaşmak için, yokuş yukarı çıkılmaktadır.
Şirketimiz ödemelerini kurumsal banka hesabına EFT/Havale/Swift yada online kredi kartı ödemesi yolu ile almaktadır.
- Hasar Depozitosu: ₺28000
- Klima
- Otopark
- Uydu
- Jakuzi
- Barbekü
- Internet
- Duş Kabini
- Ütü
- Oda içi Banyo
- TV / DVD
- Mikrodalga
- Kettle
- Tost
- Bulaşık Makinesi
- Buzdolabı
- Saç Kurutma
- Bebeklere Uygun
- Evcil Hayvanlara Uygun Değil
- Parti Düzenlenemez
- Sigara İçilemez
- Balkon
- Çocuklara Uygun
- Garaj
- Kahve Makinası
- Giriş Ve ÇıkışGiriş : 16:00 öğlenden sonraÇıkış : 10:00 sabah
- EkstralarKısa konaklama ücreti : ₺14.000,00Hasar depozitosu : ₺28000
- Fiyata dahil olmayanlarHava alanı transferiAraç KiralamaYemekEktra temizlik
- Fiyata dahil olanlarElektrik & Su & Gaz GiderleriGünlük Havuz TemizliğiGünlük Bahçe BakımıÜcretsiz WiFi7/24 Destek
- Restorant500 m
- Süpermarket/Market500 m
- Plaj500 m
- Antalya Hava Alanı220 km
- Dalaman Hava Alanı125 km
- Otobüs Durağı & Otogar2 km
- Merkez2 km
- Sağlık Merkezi2,5 km
Rezervasyon talebiniz, tercih etmiş olduğunuz tarihlerin öncesi ve sonrasında boşluk olması durumunda onaylanmayabilir. Talebiniz için sizinle iletişime geçeceğiz.
Onay belgenizle birlikte rezervasyonunuz kesinleşmiş olacaktır.
Bu Villamız Kiralamaya Kapalıdır
7464 sayılı konutların turizm amaçlı kiralanması kanunu kapsamında bu villamız kiralamaya kapalıdır.
Dilerseniz portföyümüzdeki diğer binlerce villa arasından dilediğinizi seçebilirsiniz.