Villa Elisa Kördere

(Kalkan)
6 Kişilik
1 Banyo
1 Yatak Odası

Kalkan Kiralık Villa Elisa Kördere Öne Çıkanlar

Villa Elisa Kördere, Çocuk Havuzlu, Deniz Manzaralı, Kalabalık Aileler İçin

Minimum Kiralama Süresi
4 Gece

Kalkan’ın Kördere bölgesinde yer alan Villa Elisa, deniz manzarası, geniş bahçesi ve çocuk havuzu ile aileler için huzurlu ve keyifli bir tatil sunuyor. 3 yatak odası ve 6 kişilik kapasitesi, hem aileler hem de arkadaş grupları için ideal bir konaklama imkânı sağlarken, ferah iç ve dış alanlarıyla rahat bir yaşam alanı sunuyor.

Yatak Odaları 

1. Yatak Odası : 1 Adet çift kişilik yatak, komodin, makyaj masası,klima, banyo ve tuvalet bulunmaktadır. 

2. Yatak Odası : 1 Adet çift kişilik yatak, komodin, makyaj masası, klima, banyo ve tuvalet bulunmaktadır. 

3. Yatak Odası : 2 Adet tek kişilik yatak, komodin, makyaj masası, klima, banyo ve tuvalet bulunmaktadır. 

Salon : Salonda masa ve sandalyeler, LCD TV, uydu alıcı, oturma grubu bulunmaktadır. Salondan havuz kenarına çıkış vardır.

Mutfak : Villa  içinde  modern mutfak bulunmaktadır. Modern mutfakta mikrodalga fırın, ankastre fırın, buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, kettle, ankastre 4'lü ocak, 6 kişilik yemek takımı, kaşık ve çatal takımı, tencere ve tava takımı, bardaklar yer almaktadır.

Havuz ve Bahçe : Villamız özel bahçesinde özel yüzme havuzu, güneşlenme terası, şezlong, güneş şemsiyesi,salıncak, bahçe masası ve sandalyeler, taş barbekü, çardak, bulunmaktadır. 

Temizlik ve Bakım : Villa size temiz teslim edilir ve haftada 1 defa temizlik yapılır. Ekstra temizlik isteğiniz, ekstra yeni çarşaf, yastık kılıfı vs. isteğiniz olursa ücrete tabidir.

Depozito :  Villaya girişte depozito alınmaktadır. Herhangi bir hasar, kırık dökük, kayıp gibi problemler olmadığı taktirde villadan ayrılıştan 10 dk. önce villa/apart kontrol edilip depozito misafirimize iade edilmektedir.

Doğa içerisinde konuma sahip olan tüm villalarımızda düzenli olarak ilaçlama yapılmaktadır. Buna rağmen çevrede; kelebek, böcek, sinek vs. bulunma ihtimali vardır.

Havuzu korunaklı villalarımızda kesinlikle %100 görünmememe garantisi vermemekteyiz bu villalarımızda her zaman %5 sakınma payı mevcuttur.

Tüm villalarımıza ilk gün giriş saati öğleden sonra 16.00, en son gün villadan ayrılma saati sabah 10.00’dur. Aradaki zaman diliminde temizlik yapıldığı için Villaya/Aparta giriş saatinizden erken gelmeniz durumunda size yardımcı olamayacağımızı belirtmek isteriz. Lütfen villaya giriş ve çıkış saatlerine riayet ediniz.


Fiyatlandırma
Bilgilendirme
Bu villada erken rezervasyon fırsatı vardır, %20 ön ödeme ile erken rezervasyon yapabilirsin
Bu villada havale & online ödeme seçeneği açık
Villa Kuralları
Fiyata Dahil Olmayanlar
Havalimanı transferleri
Günlük kiralık araç
Fiyata Dahil Olanlar
Elektrik & Su & Gaz Giderleri
Günlük Havuz Temizliği
Giriş & Çıkış
Giriş : 16:00
Çıkış : 10:00
Yatak Odaları

1. Yatak Odası

Deneme Yatak Odası x 1
Banyolar

1. Banyo

Deneme Banyo Odası x 1
Havuzlar

1. Havuz

Özel Havuzlu 1.55 m 8 m 3.5 m x 1

Benzer Kiralık Villalar

Villa TriosDeniz ManzaralıKalkan

Villa Trios

TÜRSAB
₺7.750/ başlayan fiyatlarla
8 Kişilik
4 Yatak Odası
3 Banyo
Uygunluk
Villa PlatosDeniz ManzaralıKalkan

Villa Platos

TÜRSAB
₺7.995/ başlayan fiyatlarla
11 Kişilik
5 Yatak Odası
5 Banyo
Uygunluk
Villa Desde DuoDeniz ManzaralıKalkan

Villa Desde Duo

TÜRSAB
₺4.280/ başlayan fiyatlarla
4 Kişilik
2 Yatak Odası
2 Banyo
Uygunluk
Villa AyşeDeniz ManzaralıKalkan

Villa Ayşe

TÜRSAB
₺14.183/ başlayan fiyatlarla
12 Kişilik
6 Yatak Odası
6 Banyo
Uygunluk
Rezervasyon Yap
    Villa Elisa Kördere - Kalkan Kiralık Villa | Akdenizvillam