Villa Dolçe Vita
Villa Dolçe Vita
Genel Bakış
- 2 yatak odası
- 4 kişilik
- 3 banyo
- Havuz ölçüleri: 4 mt, 7.5 mt, 1.55 cm
- Hasar depozitosu: ₺750
- Deniz manzarası, Doğa manzarası, Şehir manzarası - Tatil Villası - Özel Havuz
Fiyatlar
2021Minimum
Konaklama
7 Gece
2021Minimum
Konaklama
7 Gece
2021Minimum
Konaklama
7 Gece
2021Minimum
Konaklama
7 Gece
2021Minimum
Konaklama
7 Gece
2021Minimum
Konaklama
7 Gece
2021Minimum
Konaklama
7 Gece
Müsaitlik Durumu
Açıklamalar
VİLLA DOLÇE VİTA Kalkan Kızıltaş Mevkisinde Bulunan 2 yatak odalı 4 kişilik Lüks Kiralık Yazlık Villamız Kalkan merkeze ve alış veriş merkezlerine 5 dk yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Villamızın yatak odaları deniz ve Kalkan manzaralı olup eşsiz bir görsel sunum sunmaktadır siz değerli misafirlerimize. Havuz başı ve havuz başı terasıyla tatil severlere unutulmaz bir tatilin sunmaktadir. Yatak Odaları 1. Yatak Odası: Çift kişilik yatak, klima, elbise...
VİLLA DOLÇE VİTA
Kalkan Kızıltaş Mevkisinde Bulunan 2 yatak odalı 4 kişilik Lüks Kiralık Yazlık Villamız Kalkan merkeze ve alış veriş merkezlerine 5 dk yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Villamızın yatak odaları deniz ve Kalkan manzaralı olup eşsiz bir görsel sunum sunmaktadır siz değerli misafirlerimize. Havuz başı ve havuz başı terasıyla tatil severlere unutulmaz bir tatilin sunmaktadir.
Yatak Odaları
1. Yatak Odası: Çift kişilik yatak, klima, elbise dolabı, makyaj masası, oturma grubu, komidin, banyo ve lavabo bulunmaktadır. Deniz manzaralı balkona sahiptir.
2 Yatak Odası: 2 adet tek kişilik yatak, klima, elbise dolabı, makyaj masası, banyo ve lavabo ortak kullanımdır. Deniz manzaralı terasa sahiptir.
Mutfak: Tam donanımlı Amerikan mutfak buzdolabı, fırın,4'lü ankastre ocak, mikro dalga, su ısıtıcısı, ekmek kızartma, bulaşık makinası 6 kişilik yemek masası, tüm mutfak araç ve gereçleri bulunmaktadır.
Salon: Villamızın salonunda oturma grubu, klima, ütü, ütü masası, tv, dvd, seçilmiş filmler, internet, CD çalar, lavabo bulunmaktadır. Ayrıca salonumuzdan havuz başına çıkış bulunmaktadır.
Havuz ve Bahçe : Geniş güneşlenme alanına sahip havuz başında 6 adet şezlon, güneş şemşiyesi, barbekü ve duş bulunmaktadır.
Depozito: Villaya girişte 750 türk lirası depozito alınmaktadır. Herhangi bir hasar, kırık dökük, kayıp gibi problemler olmadığı taktirde villadan ayrılıştan 10 dk önce villa/apart kontrol edilip depozito misafirimize iade edilmektedir.
Tüm villalarımıza ilk gün giriş saati öğleden sonra 16.00, en son gün villadan ayrılma saati sabah 10.00’dur. Aradaki zaman diliminde temizlik yapıldığı için Villaya/Aparta giriş saatinizden erken gelmeniz durumunda size yardımcı olamayacağımızı belirtmek isteriz.Lütfen villaya giriş ve çıkış saatlerine riayet ediniz.
Doğa içerisinde konuma sahip olan tüm villalarımızda düzenli olarak ilaçlama yapılmaktadır. Buna rağmen çevrede; kelebek, böcek, sinek vs. bulunma ihtimali vardır.
Havuzu korunaklı villalarımızda kesinlikle %100 görünmememe garantisi vermemekteyiz bu villalarımızda her zaman %5 sakınma payı mevcuttur.
Kalkan; coğrafi yapısı bakımından, yamaç üzerine kurulmuş bir yerleşim yeridir. Kalkan ve çevresindeki köylerde bulunan tüm yazlıklarımıza ulaşmak için, yokuş yukarı çıkılmaktadır
Şirketimiz ödemelerini kurumsal banka hesabına EFT/Havale/Swift yada online kredi kartı ödemesi yolu ile almaktadır.
Özelikler
Klima
Balkon
Teras
Park
Uydu TV
Alarm
Barbekü
Internet
Full Eşyalı
Duş Kabini
Ütü
Bahçe
Oda içi Banyo
TV / DVD
Mikrodalga
Kettle
Tost
Bulaşık Makinesi
Buzdolabı
Saç Kurutma
Kurallar
Uzaklıklar
- Restoran500 m
- Market500 m
- Plaj1,5 km
- Otobüs Durağı400 m
- Sağlık Merkezi750 m
- Merkez600 m
- Havalimanı125 km