Villa Gün
Villa Gün
Genel Bakış
- 3 yatak odası
- 6 kişilik
- 3 banyo
- Havuz ölçüleri: 3 mt, 8 mt, 1,40 cm
- Hasar depozitosu: ₺750
- Deniz Manzaralı - Deniz Manzaralı Villa - Özel Havuz
Müsaitlik Durumu
Açıklamalar
VİLLA GÜNVillamız Kaş bölgesinde yer almaktadır. Villamız 6 kişilikli olup 3 yatak odalıdır aynı zamanda süit odamızda jakuzi de bulunmaktadır. Deniz manzaralı aynı zamanda da denize sıfır olan villamız da isterseniz özel havuzunda isterseniz de kendisine ait olan plajında güneşlenme yapabilirsiniz. Lüks ve modern bir şekilde dizayn edilen villamız geniş ailelerimizin tercihidir. Yatak Odaları1.Yatak Odası : Çift kişilik yatak, Elbise dolabı,...
VİLLA GÜN
Villamız Kaş bölgesinde yer almaktadır. Villamız 6 kişilikli olup 3 yatak odalıdır aynı zamanda süit odamızda jakuzi de bulunmaktadır. Deniz manzaralı aynı zamanda da denize sıfır olan villamız da isterseniz özel havuzunda isterseniz de kendisine ait olan plajında güneşlenme yapabilirsiniz. Lüks ve modern bir şekilde dizayn edilen villamız geniş ailelerimizin tercihidir.
Yatak Odaları
1.Yatak Odası : Çift kişilik yatak, Elbise dolabı, Komidin, Klima, jakuzi, Makyaj masası, Abajur ve sandalye bulunmaktadır.
2.Yatak Odası : Çift kişilik yatak, Elbise dolabı, masa ve sandalyeler, Komidin, Klima, Abajur, TV, Makyaj masası, Banyo ve lavabo bulunmaktadır.
3.Yatak Odası : İki tane tek kişilik yatak, Komidin, Klima, Abajur, Makyaj masası bulunmaktadır.
Villamızda, banyo havlusu, el havlusu ve plaj havlusu bulunmaktadır.
Havuz ve Bahçe : Özel yüzme havuzu, 4 adet şezlong ve güneşlenme şemsiyesi, 6 kişilik masa ve sandalyeler, Oturma grubu bulunmaktadır.
Mutfak : Amerikan mutfak, Çamaşır makinesi, Bulaşık makinesi, Set üstü ocak, Buzdolabı, 6 kişilik masa ve sandalyeler, Klima ve havuz katına çıkış bulunmaktadır.
Salon : Oturma Grubu, Şömine, TV, havuz katına çıkış bulunmaktadır.
Temizlik ve Bakım : Villa size temiz teslim edilir ve haftada 1 defa temizlik yapılır, Ekstra temizlik isteğiniz takdirde villamıza bakan görevliler tarafından temizlik, yeni çarşaf, yastık kılıfı vs, görevliler tarafından ücrete tabi olarak yapılır.
Depozito: Villaya girişte 750 türk lirası depozito alınmaktadır. Herhangi bir hasar, kırık dökük, kayıp gibi problemler olmadığı taktirde villadan ayrılıştan 10 dk önce villa/apart kontrol edilip depozito misafirimize iade edilmektedir.
Tüm villalarımıza ilk gün giriş saati öğleden sonra 16.00, en son gün villadan ayrılma saati sabah 10.00’dur. Aradaki zaman diliminde temizlik yapıldığı için Villaya/Aparta giriş saatinizden erken gelmeniz durumunda size yardımcı olamayacağımızı belirtmek isteriz.Lütfen villaya giriş ve çıkış saatlerine riayet ediniz.
Doğa içerisinde konuma sahip olan tüm villalarımızda düzenli olarak ilaçlama yapılmaktadır. Buna rağmen çevrede; kelebek, böcek, sinek vs. bulunma ihtimali vardır.
Havuzu korunaklı villalarımızda kesinlikle %100 görünmememe garantisi vermemekteyiz bu villalarımızda her zaman %5 sakınma payı mevcuttur
Şirketimiz ödemelerini kurumsal banka hesabına EFT/Havale/Swift yada online kredi kartı ödemesi yolu ile almaktadır.
Özelikler
Klima
Balkon
Teras
Park
Uydu TV
Jacuzzi
Barbekü
Internet
Full Eşyalı
Duş Kabini
Ütü
Bahçe
Oda içi Banyo
TV / DVD
Mikrodalga
Kettle
Tost
Bulaşık Makinesi
Buzdolabı
Saç Kurutma
Kasa
Kurallar
Bebeklere uygun
Çocuklara uygun
Evcil hayvanlara uygun değil
Etkinlik düzenlenemez
Sigara içilemez
Uzaklıklar
- Restoran1 km
- Market4,8 km
- Plaj50 m
- Otobüs Durağı4,8 km
- Sağlık Merkezi10 km
- Merkez4,8 km
- Havalimanı125 km