Villa Likya House
Villa Likya House
Genel Bakış
- 2 yatak odası
- 4 kişilik
- 2 banyo
- Havuz ölçüleri: 4 mt, 8 mt, 1,55 cm
- Hasar depozitosu: ₺750
- Doğa Manzarası - Deniz Manzaralı Villa - Özel Havuz
Fiyatlar
2021Minimum
Konaklama
7 Gece
2021Minimum
Konaklama
7 Gece
2021Minimum
Konaklama
7 Gece
2021Minimum
Konaklama
7 Gece
2021Minimum
Konaklama
7 Gece
2021Minimum
Konaklama
7 Gece
2021Minimum
Konaklama
7 Gece
2021Minimum
Konaklama
7 Gece
2021Minimum
Konaklama
7 Gece
2021Minimum
Konaklama
7 Gece
2021Minimum
Konaklama
7 Gece
Müsaitlik Durumu
Açıklamalar
VİLLA LİKYA HOUSEKiralık yazlık villamız Patara yalı mevkisinde konumlanmıstır. 2 yatak odalı 4 kişilik kapasiteye sahiptir. Balayı çifteri için dizayn edilmiş ahşap ve taş işçiliği ön plandadır. Dünyaca ünlü patara plajı ve harika deniz manzarasına sahip olan villamızın özel yüzme havuzu ve havuz terası tamamen korunaklı muhafazakar hale getirilmiştir. Villamızın havuz terası ve bahçesi oldukça geniş olup hamak bulunmaktadır.Çift kişilik yatak...
VİLLA LİKYA HOUSE
Yatak Odaları
1. Yatak Odası: Çift kişilik suit yatak, klima, komidin, makyaj masası, elbise dolabı, jakuzi, balkon, banyo ve lavabo bulunmaktadır.
2. Yatak Odası: 2 adet tek kişilik yatak,klima, komidin, elbise dolabı, balkon, banyo ve lavabo bulunmaktadır.
Mutfak: Şık tasarım ve kullanışlı Amerikan mutfak, ketil, mikro dalga fırın, 4'lü ankastre ocak, buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, yemek masası ve mutfak araç ve gereçleri bulunmaktadır.
Salon: Geniş ve kullanışlı salonunda klima, tv, oturma grubu, ütü, ütü masası, lavabo bulunmaktadır.
Havuz Ölçüleri: Boy- 8 m En- 4 m Derinlik- 1,50 cm
Havuz ve Bahçe: Villamızın bahçesinde özel korunaklı havuzu bulunmaktadır. Bahçe terasında masa. sandalye, oturma grubu, şezlong, şemşiye ve barbekü bulunmaktadır.
Temizlik ve Bakım : Villa size temiz teslim edilir ve haftada 1 defa temizlik yapılır, Ekstra temizlik isteğiniz takdirde villamıza bakan görevliler tarafından temizlik, yeni çarşaf, yastık kılıfı vs, görevliler tarafından ücrete tabi olarak yapılır.
Depozito: Villaya girişte 500 türk lirası depozito alınmaktadır. Herhangi bir hasar, kırık dökük, kayıp gibi problemler olmadığı taktirde villadan ayrılıştan 10 dk önce villa/apart kontrol edilip depozito misafirimize iade edilmektedir.
Tüm villalarımıza ilk gün giriş saati öğleden sonra 16.00, en son gün villadan ayrılma saati sabah 10.00’dur. Aradaki zaman diliminde temizlik yapıldığı için Villaya/Aparta giriş saatinizden erken gelmeniz durumunda size yardımcı olamayacağımızı belirtmek isteriz .Lütfen villaya giriş ve çıkış saatlerine riayet ediniz.
Havuzu korunaklı villalarımızda kesinlikle %100 görünmememe garantisi vermemekteyiz bu villalarımızda her zaman %5 sakınma payı mevcuttur.
Kalkan; coğrafi yapısı bakımından, yamaç üzerine kurulmuş bir yerleşim yeridir. Kalkan ve çevresindeki köylerde bulunan tüm yazlıklarımıza ulaşmak için, yokuş yukarı çıkılmaktadır
Şirketimiz ödemelerini kurumsal banka hesabına EFT/Havale/Swift yada online kredi kartı ödemesi yolu ile almaktadır.
Özelikler
Klima
Uydu TV
Jacuzzi
Barbekü
Internet
Full Eşyalı
Duş Kabini
Ütü
Korunaklı Havuz
Bahçe
Oda içi Banyo
TV / DVD
Mikrodalga
Kettle
Tost
Bulaşık Makinesi
Buzdolabı
Saç Kurutma
Kurallar
Bebeklere uygun
Çocuklara uygun
Evcil hayvanlara uygun değil
Etkinlik düzenlenemez
Sigara içilemez
Uzaklıklar
- Restoran8 Km
- Market8 Km
- Plaj800 M
- Otobüs Durağı11 Km
- Sağlık Merkezi12 Km
- Merkez8 Km
- Havalimanı125 Km